2013-05-17

apa kata mereka????

 http://2.bp.blogspot.com/-aIgAuPqSZeA/UTqhvNoKixI/AAAAAAAAAaE/806LExsDJXE/s1600/assalamualaikum.gif
 alhamdulillah..syukur ke hadrat Allah..setelah hampir empat tahun bertapak dalam dunia penulisan kreatif ni, sy dah ada tiga buah novel....tapi semua ini tak mungkin jadi kenyataan tanpa izin Allah dan juga sokongan padu daripada pembaca2 setia sekalian...terima kasih yang tak terhingga sy ucapkan kat korang tau!!!luv u muahhhhh3...hehehehe...post kali ni bukannya nak masuk bakul angkat sendiri or syok sendiri..just nak share apa yg pembaca2 sekalian dah komen utk novel2 sy..hehehehe..ahhh..rasa nk menitis air mata bila baca komen2 korang..walaupun simple tapi tetap terkesan di hati...uhukkkkkssss!!!terima kasih sekali lagi sbb sudi menerima novel2 saya dan sy harap korang akan terus menyokong sy lagi lepas ni tau...sayang banyak2!!!
so, bagi yg masih ragu2 nk beli ke tak nak..nak beli ke tak nak....bleh la baca komen2 d bawah ni tau n then baru leh wat pilihan...heeeeeeeeeeee....^___________^
korang boleh order novel ni ngan Penerbitan kaki novel tau...just go to  www.kakinovel.com.  n buat order n payment...then tggulah di hadapan pintu rumah/pejabat anda smpai abg posto datang..hehehe..sapa2 nk order novel ketiga ngan saya pun bleh...sy masih ada stok.. :)
 nota kaki::hehehehe....tetiba ada nota kaki kat tengah laman...apa yang saya paparkan ini adalah sebahagian sahaja komen pembaca...nnt kalo sy letak smua..ada yg terus delete blog saya...mmg syok sendiri sungguh penulis nih...haha...so, sy amik sikit2 jer la...kepada nama2 yg tertera..maaf..sy mengkopi pes tanpa kebenaran anda..hehehehehe
novel pertama saya!!!ahaaakkksss..sangat tidak menjangka yg novel ini akan dpt sambutan yang sangattttttt baikkkkk dari pembaca semua!!!!

Rafizah Amat bagus citer ni.. dah ulang 3 kali....

Cik Azura hahahhaha..memg best ah citer ni..lawak pon ade...huh! terbaik ah.. bila bace suka sorang2 palk..mcm org gile..haha
MiZzy Rytz BEST giler cite ni...
rugi sape xbc lg

Lyza Hadi best giler cerita nie...romantik ler suaminya...
kan best klu dapat suami macam nie...hehehe...

Nur Nis Anisa best...sedey...n so sweet.............
Aidil Firsyaf best sangat2!!!~!!

Gee Aimanina best, kelakar pun ada...dh 2x khatam

Nursyafira Aidros thumbs up for this novel... best! xrugi baca.
Atie Nik Suriati Ibrahim - saya br selesai bc buku ni...mmg best ler...blh dijadikan koleksi...ada part sengeh sorang2 dan ada part sedih + geram...

Ana Ruby - novel ni mmg best! plot sgt menarik wlupun penggunaan bahasanya terlalu ringan. ~slh 1 novel pop yg sgt terkesan~

Suhana Shariff - huhu dah beli... best sgt2 cite nih... klu ada 10 bintang saya bg 9 setengah bintang....

Sutera Haizan - sye pun tertrik....ari2 dah bce sparuh kan penulisan2u....nak beli xjumpa lg......memg best

Sya - Sakit bebenor atiku dengan si hani 2. bgus ya penulis kerna sudah berjaya membuatku marah dgn si watak hani 2.

Faeiyjah Eiyjah - sye sokong ctew nie mmg best.. sye da bis bce dh... trbaek la wookkk..

Dinaz Rid - dtg ler ke mph bukit bintang stok ada lagi...... da baca hmpir 3 suku....mmg best novel nie.....

Komen-komen dari laman penulisan2u dan kelab peminat novel di facebook  




novel kedua saya!!yang ni pun sama...hehehe...terima kasih beribu2 lemon korang!!!!
 Susnie Ibrahim cerita hati bila cinta mmg best giler
Fara Hain cte nie best sgt...sape yg blum bce baek bce...
Eisha Shaz pertelingkahan yg mmbawa kpd cinta .....wlaupun terpaksa perit untuk memadam kenangan silam.....
mmg best la.....

Ieza Azalli best sangat citer ni...rugiiiiiiiiii sapa xbace lagi............
bahasa santai ,kepala pun x pening,br enjoy nk bace++++ lg lau citer best....
 Cik Ida cite ni best sgt,,bebaloi2 beli novel nie,,,

Apple Hijau Farhanie hahaha..novel ni santai..
Princess Zimah wow..................best gile certa ni.............................sape x bace mmg rugi giler....................................

Mahawa Yop Othman baca berkali2 ,,,,best,,,hihi
Tengku Embim Natashah beli smalam n hbs bca hari ni...hasil pnulisan lynn allyna dua2 mmg superb n lawak..ayat2 yg dgunakan simple n straight to the point...so tahniah kpd penulis krn novel anda mmg best n menjadi koleksi kesayangan sy...^_~"

Noriah Ruzali dah dapat novel nie..mmg best citernya...x rugi membeli...bl thru on9 di kakinovel.com

Miechelz Jelembai Best!! Nangis baca tp memang layan:)
novel terbaru saya!!!walaupun masih baru di pasaran tapi korang mmg terbaikkkkkkkkkk!!! terima kasih sekasih kasihnya utk korang!!



Nur Aribah Izni da bace cerite ni memang BEST gile!!! and iz rse dia boleh sebaris dgn sis suri ryana 
Rodziah Jie Zara best cerita ni, tak rugi membeli... 

Sara Caah Sweet bangat....

Ayg's Momo yes mang best cite ney..dh bace dh 

Sayani Zullkornian best la bku ni! jangan merajuk sayang 

Nabila Loffi suka baca novel nie.. sbb sweet sangat..


Arryssa Adeylia terbaiikkkkk

Wahyuni Love Mmg best ni novel... x sia2 sya beli...

Nur Fariny Aisyah Johari novel nie sweet sgt-ii

Hafidz Fidzman “Jangan pernah cuba untuk
lepaskan... kerana aku juga akan
mengikat hatimu sekuatnya.”
Like!

Sri Mersing Mmg sedap citer ni....x rugi beli....sy dah habis baca


Nor Hashiema jagan mrajuk sayang bez sgattt.. 
Mynn Hassan jangan merajuk sayang...terbaik....
sesiapa yg berminat nak beli novel ketiga saya ni..boleh beli ngan saya tau....just bagi nama, alamat, no tel n bukti pembayaran..nnt sy akan post ke rumah korang....post adalah percuma sajerrrrrrrrrrr...hehehehe.... 
terima kasih sekali lagi ya kawan2 :)



9 comments:

  1. tahniah kak... teruskan berusaha keluarkan idea kretif ye

    ReplyDelete
  2. berapakah harga bagi satu buku novel...jangan merajuk sayang....

    ReplyDelete
  3. buatlah sambungan dia sampai habis..please...bestlarh...

    ReplyDelete
  4. nur izzah adawiyah...harga novel jgn merajuk sayang adalah Rm21 saja..postage adalah percuma...jika berminat..bgtau ya... :)

    ReplyDelete
  5. MANA NAK CARI BUKU TANYA SAMA HATI....DAN BERAPA HARGA BUKU TU...

    ReplyDelete
  6. nur izzah adawiyah...novel tanya sama hati tiada di pasaran...saya hanya buat e-novel dan hanya ada di blog saya saja...terima kasih kerana sudi membaca e-novel saya...

    ReplyDelete
  7. terima ksih Izni kerana sudi baca novel saya..hehe..setakat ini belum ada lagi..inshaaAllah jika ada rezeki, tahun depan mungkin ada...doakan semoga dpermudahkan... :)

    ReplyDelete