2009-07-12

novel sepupuku suamiku

assalamualaikum...
lame benar rasanya tak menulis kt blog nih..
ni ade berita sikit:
kpd semua pengikut setia novel sepupuku suamiku,sy terpaksa menghentikan post tuk citer ni atas sebab tertentu...
citer ni sebenarnya da diterima untuk diterbitkan sebagai novel..
so, diharapkn kpd semua pengikut setia citer ni,hrp dapat bersabar n wait for my novel ok!!!
thnx alot.sokongan korang untuk citer ni mmg saya amat hargai...
hrp korang dpt terus menyokong hasil karya saya yang lain ok!!
luv u guys!!!
enjoyzzzzz!!

19 comments:

  1. novel tu best...
    kalu dh kuar, bg tau..
    ak suke bce...
    sweet sgt....

    ReplyDelete
  2. owhh...yeke...hrp2 nvel 2 kuar cpt2..he3
    neyway all d bez k!!!

    ReplyDelete
  3. woow..\bgus2..
    tahniah ek,,
    nanti novel dah kua..
    bgtau..

    ReplyDelete
  4. haa yeke??
    cngratez...
    t dh kuo gtau eyh..
    terbitan ape?

    ReplyDelete
  5. wa..
    nk kua novel da??
    good2..
    naty inform la kalu dah terbit k..
    tak sabar nk tau..
    huhu..
    =)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...
    ni semua berkat sokongan korang.
    sy xtau nk trime kasih cmner..
    huhuu...
    novelnya xtau bile kuar.
    masih dalam perancangan...
    I/ALLAH, kalo da kuar,sy pasti inform kt korang.
    ape2 pun, teruskan sokongan korang n yg penting enjoyzzzz!!!

    ReplyDelete
  7. hi there!!~
    happy sgt ble dpt tau u pnye cte dh dpt buat novel..
    alhmdulilah..
    i xtau nk rasa ape..
    of cz im happy for u..
    tp sedikit sdey la coz dh xdpt baca cte tu kt blog ni..
    i singgah blog u hari2 tau..
    nmpknye lps ni xde lg la eh?
    huhu~

    ReplyDelete
  8. ala kinah...
    jgn la mcm tu...kalo xde citer ni, masih ade citer laen lg..huhu...
    keep on visiting my blog ok.
    ;)

    ReplyDelete
  9. SALAM DIK,
    tahniah diucapkan..mmg layak terpilih untuk disiarkan. Keep up the good work!

    ReplyDelete
  10. yuhuuuu bestnyer...nk kuar novel da... nnti biler da kuar gtaw ler ek..!
    sy akn awez tggu 4 the next cite lynn kt blog nie...
    harap2 ade lar ek.. xde ler kiteowg sedih sgtt hehe..

    ReplyDelete
  11. salam sis! lama tak jenguk ur blog...

    well, congrats! ur effort all this while have been paid off sis!

    p/s: since citer spupuku suamiku ni terpaksa diberhentikan...why not tak continue on JATUH CINTA LAGI! dh lama tunggu utk entry JCL tau...

    ReplyDelete
  12. insyaallah plum..
    mmg ingat nk continue citer tu utk korang..
    tnggu ek..

    ReplyDelete
  13. salam
    wah cerita mmg suspen btul
    touching,romantik..bak kata semua adela
    best btul.
    dh kuar novel lagi best.
    dh beli bleh bce bnyk kali
    smbng la cpt2 eh
    CONGRATULATIONS!!!!

    zahidah zahari,
    sydney australia.

    ReplyDelete
  14. tahniahhh....
    nak jadi novell citer tu..
    memg best...
    hari x sabau2 nak baca next chapter..
    tapii x polahh..
    bila kuar..habaQ mai...
    kita support kengkawan yok...

    gambate!!!!

    ReplyDelete
  15. bila nak kuar...
    best nyer,.,,

    ReplyDelete
  16. salam...sy dh bce nvel yg di post kan kat penulisn 2u..mmg best sgt2, luve after married byk kebaikannya...so, nnti dh kuar nvel 2, cpt2 la gtau ye...mmg nk bli..thniah coz buat cite yg best n byk pgjran dlm cite ni..

    ReplyDelete
  17. salam.
    tahniah..
    sy memang mengikuti setiap episod novel nie.. sangat best dan sweet..
    da keluar nanti inform eh =)

    ReplyDelete
  18. hi.. congrate... cter nie memang best gler... nanti tajuk novel still sama @ diubah tajuk.. dah ada dipasaran inform awal2 tau... tak sabar nak tau kesudahan nie...

    ReplyDelete