2013-05-25

kegilaan Running Man...

http://4.bp.blogspot.com/-I_yp2xFSqXk/UOlEBmGmlPI/AAAAAAAAAQo/5iYy3fpIFl4/s758/freebies-assalamualaikum-i3.gif 

hyeeeeeeeeeeeeeeeeee.....oopppsss....disebabkan tajuk kat atas tu adalah pasal running man..SOOO...
http://1.bp.blogspot.com/-9pp9rXMhvis/UWdMrjCwxxI/AAAAAAAAArk/p44CU1y0PwU/s1600/annyeong_haseyo.gif 
kihkihkih....nampak cam kena sikit kan???hehe...tapi ISLAM tetap tak dilupakan hokeyyyyyyyyyyyy!!! 
RUNNING MANNNN!!!!! ni kira cam hobi baru i la ni..hehe...tetiba terminat tengok citer ni start beberapa bulan lepas...kihkih...org lain dah start minat beberapa tahun lepas kowwwttt....ketinggalan zaman betool lah minah ni kan???tak per..tak per...
dulu pun da tau pasal citer ni sbb adik2 den yg kat umah tu suka yg amat tengok citer ni..bila dorg tengok laptop smbil gelak2....i tertanya2..citer amende la yg dorng duk tengok ni smpai gelak guling2...tak faham betollll..pastu mula la duk ngutuk2 dorg kan..biase la..kakak dorg nyer mulut ni mmg super power..miahahaha...
last2...bila masuk belajar kat sini n kwn i pun kaki RM...secara tak langsung i pon terjebak sama dalam golongan peminat tegar RM...kahkah...kau tau..1ep aje haku tengok then terossss melekat...hebat giler penangan RM nih habaq hang...(kepada sha (kawan sy yg gila RM) yg i tau sedang mmbaca entri ni, terimalah hakikat bahawa andalah penyebab sy jadi gila RM...kahkahkah)
tapi kan korang..citer ni mmg best giler wa cakap lu...sy 100% sure yg ada antara pembaca blog ni yg sama cam saya gak...giler RM (running man, bukan ringgit malaysia atau mami Rosmah M. yerrr). setiap hari mesti nk tengok citer ni...macam gian pulakkan??hamboi kau lynn, kata bizi ngan esemen yg melambak tapi sempat lagi nengok citer ni kan??hehehehehe....sesekali release tensen ape salahnyer kannnn???takkanlah 24 hours nk ngadap buku ye dak???hihi...

http://1.bp.blogspot.com/-tsv8w-Ol5GE/UNlW0OwIXfI/AAAAAAAAAVU/BS4baeo5_xY/s1600/Running+Man+4.jpg 
 tapi dorang ni mmg ohsem gilerrrrr r. kalo msia buat mesti tak jadi kan??hahahahahaha...sesedap rasa mengutuk negara terchentaa..mihmih..tapi seriously...i tak rasa msia bleh buat cmni...citer ni bukan shj buat kita rilekss tapi dlm masa yg sama bagi pengetahuan kat kita ttg budaya...cara hidup..tmpt menarik kat Korea tu...tapi skrg dorg da g kat tempat lain jugak kan??haha..tggal mesia jer tak sampai lagi...smpai ke uoollss??kihkih...tapi itulah yg mesia tak dapat buat...asyik nk ikut budaya mat saleh ajer...jarang sgt citer yg memaparkan budaya melayu kan???????eh..ke i yg tak byk nengok citer melayu??hehe....


http://2.bp.blogspot.com/-3kNYO_9f6IA/ULEP0cS6urI/AAAAAAAACJs/D5b79MYrDws/s1600/running+man+cartoon+2.jpg 


ihikkkkksss...comeyyyyyyyyyy giler dorang nihhh....dan sy punye poooojaaaannn adalahhhhhhhhhh

http://2.bp.blogspot.com/-df9LX_z2wkI/UBY9d2UfWCI/AAAAAAAAD4Y/i-KX0E5vFkM/s1600/lee+kwang+soo+haha+skull+%2528Medium%2529.jpg 
http://4.bp.blogspot.com/-e8bmh4tPocU/UPwpt7ccBRI/AAAAAAAAPOU/PxT8n0OhXLE/s640/Lee+Kwang+Soo+RM+First+Appearance.jpg


 GIRAFFEEEEEEEEEEE!!!hahahahahahahah...sesungguhnya mamat ni sangatlah sengal dan sewel!!!




kesian sungguh kat dia ni...asyik kena aje...terutama ngan si Jong kook n Jae suk...tapi muka dia mmg tak leh blaaaaaaaaahhh rr..hahaha...kalo malu mesti setepek merah kat pipi...hahaha..comey giler kowwt..kihkih...tapi kan..dalam sengal n sewel mamat ni pun...dia adalah ahli RM yang paling ramai peminat kat asia tau..korang mesti dah tengok ep yang kat Macau n vietnam tu kan??seyes...tak tau macam mana dia ni leh ade ramai peminat..kahkah..

so korang minat saper??kompem msti ade sorangkan???gary oppa comey gak..kihkih...okeh2...da tak sabar nk tgok giraffe nih...ape lagilah yg dia ni kena..haha...
http://pbs.twimg.com/media/A-J7Hs1CYAA7kvL.jpg:large

kihkih....comey jihyo pakai tudung..haha...eh korang...skrg da ep bape eks??kat mana nk tengok online ek??sbb selama ni duk tengok ep dulu2 yg kawan bagi aje..haha...abeslah....jangan tak grad sudah la...

ok...byeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

8 comments:

  1. Dramacrazy ade...sekarang dah ep 140 lebih...dah nk masuk 150...dan kalau ada astro hd, setiap hr sabtu ade marathon ep lama...sebanyak 3 episod...


    ain R.

    ReplyDelete
  2. u boleh g dkt link ni.. all episod of RM ada...
    http://www.kshownow.net/2013/05/running-man

    ReplyDelete
  3. hehe...okeh2..tq2 Ain R & nieza..hehehehe...

    ReplyDelete
  4. runman.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. akhir-akhir ni aktiviti RM da agak boring..kekadang dorang dok repeat aktiviti sama n x kena ngan guest yang datang. sebagai coth epi yg agak latest, permainan dakji, tpi yang datang Ricky Kim yang mmg dri Dream Team. ksian kat dia x leh main game yang gemapak2 fizikal sket

    >>k<<

    ReplyDelete
  6. hehehe...tak tgk lagi ep latest..tgh tengok ep awal2 dulu...kihkih...gelak guling2.. :P

    ReplyDelete
  7. sy baru epi 69..hehehe...tiap2 mlm msti melayan RM

    ReplyDelete
  8. Sama dgn sy . He he :-)
    Slalu nyerr sy tgk rm kt lmn web kshownow.runningman
    .. yg latest pnya ep158 .. :-)

    ReplyDelete